Nieuws

TERUG

Janna von Kolda

13 januari 2017 |
Nieuws  

Tot ons zeer grote verdriet is onze Janna woensdagochtend onverwachts overleden. Maandagmiddag werd bij haar een baarmoederontsteking (pyometra) vastgesteld en de dierenarts adviseerde om haar zo spoedig mogelijk te opereren.

Dinsdagmiddag zijn de baarmoeder en eierstokken verwijderd, om 18 uur was zij weer bij uit de narcose. Vanwege haar leeftijd bracht zij een nachtje door bij de dierenarts. De volgende ochtend dronk zij goed, werd zij daar uitgelaten, plaste en maakte een montere indruk. We zouden haar om 9 uur ophalen, kort daarvoor is zij plotseling en onverwachts overleden.

We verliezen in Janna een geweldige, sterke en vrolijke hond. Zij was er altijd en had vele vrienden. Zij was in de roedel duidelijk de α-teef, haar kinderen Frida en Kyara alsook haar kleinkinderen Nixa en Olav toonden altijd respect voor haar.

Zij kreeg in totaal 27 gezonde puppy's waaronder een aantal fokteef en dekreu werden. Zij is grootmoeder van meer dan 250 Entlebucher Sennenhonden, is overgrootmoeder en over-overgrootmoeder van vele Entlebuchers . Janna is 12 jaar en ruim 8 maanden oud geworden. We missen haar vreselijk!

Lieve Janna rust zacht!

Je wordt vast verwelkomd door onze oude Fidel, je dochter Bayka, en je grote maatje Mina.

* 24 april 2004 - ** 11 januari 2017